Bussforbindelse:

Nettbuss kjører gjennom området tur retur fra Trondheim via Rindal, Surnadal og Halsa til Molde, Ålesund og Kristiansund 3 ganger pr dag. To ganger på helg (lørdag og søndag). I tillegg går det en buss til og fra Trondheim fra Sunndalsøra/Surnadal en gang pr dag.

Billetter/ruteopplysning

Norway Bussekspress' nattbuss fra Oslo til Ålesund over Dovre kommer til Sunndal om morgenen og korresponderer med lokalbuss fra Sunndal til Trondheim (via Surnadal og Rindal).

Billetter/ruteopplysning

Togforbindelse:

Det er mulig å ta toget til Oppdal og buss via Sunndal til Surnadal og Rindal. Her er det korrespondanse mellom buss og tog på de fleste togavgangene til og fra Oslo. Ikke på lørdager.  Det er også mulig å ta toget til Trondheim, og benytte seg av Nettbuss' daglige avganger til Kristiansund og Ålesund. Via Rindal, Surnadal og Halsa.

Rutetabell

Flyforbindelse:

Nærmeste flyplass er Trondheim, Værnes Besøk nettside
Molde, Årø. Besøk nettside
Kristiansund, Kvernberget. Besøk nettside

Det er fergefri forbindelse til Trondheim mens man er avhengig av ferge til både Kristiansund og Molde. Flyavgang/ankomst er bare delvis koordinert med buss.

Båtforbindelse

Selv om både Halsa og Surnadal har kystlinje mot fjorden har de ingen havn eller kai med hurtigbåtforbindelse mot ytre deler av kysten (Kristiansund/Molde/Trondheim).
Her er imidlertid en ferge mellom:

Kvanne og Rykkjem

Halsa og Kanestrøm

Hennset og Arasvika

Tips en venn Skriv ut