Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Æresvandrer

Norsk Vandrefestival deler ut Æresvandrer hver år.
Prisen deles ut til personer som utmerker seg og er representanter for det enkle, naturnære friluftslivet! Mottakerne viser veg, går foran innen friluftsliv og miljø. Derfor Vandrestav som symbol. ...Hvem blir neste mottaker tro...?

 

Magne Lillegård/ DRIVA

Æresvandrer 2016 til Morotur

I fjor gikk Æresvandrer til en hel familie, i år gikk den til et helt fylke! Møre og Romsdal Fylkeskommune fikk prisen for den viktige friluftssatsinga www.morotur.no. Satsinga er en tilrettelegging for det enkle, naturnære friluftslivet og betyr mye for både innbyggere og besøkende. Morotur er et betydelig løft for å få folk ut på tur.

Æresvandrer 2015 - Norsk Vandrefestival

Æresvandrer 2015

Det var en stor glede å kunne dele ut Æresvandrer 2015 til en hel familie dette året! Det passer svært godt inn i Friluftslivets År der hovedmålgruppen er barn og unge. Familien Aasbø fra Bøfjorden var mottaker av prisen under årets festivalcamp. De er på mange måter et godt forbilde og eksempel på aktivt uteliv året rundt. Dette lå til grunn for tildelingen:

Norsk Vandrefestival - Æresvanderere 2013

Æresvandrer 2013

Æresvandrer 2013 gikk til de unge friskusene Håkon Vang Aas og Bersven Røkkum. De er helt klare vegvisere for den yngre garde og ungt friluftsliv! Mottakerne har vist uvanlig stor turglede og stort mot til å vandre ut - langt vekk fra elektroniske duppeditter og foreldreovervåking.

Støttespillere