Maten er viktig, på mange nivå. Den skal smake godt, gjøre godt og være basert på bærekraftig produksjon. Dette forsøker vi å være tro mot i Norsk Vandrefestival. Vi prioriterer alltid mat med kvalitet som gjerne er lokalt produsert og aller helst økologisk. Rønninghaug har saumfart regionens produkter og satt sammen gode smaker som vil være vel verdt turen til festivalbasen ved Prestegårdskaia i Tingvoll.

LØRDAG 18. AUGUST:

Festivalburgere dagtid
Dagtid kan du smake Frodes hjemmelagede og økologiske burgrere rett fra grillen, han byr på både vegetar-, fiske- og kjøttburgere. Det er hjemmelaget brød til og du kan få Tingvollost på kjøttburgeren om du vil. Les mer om friluftskaféen her.

Nordmørstapas i Tipierestauranten
Fra kl 20-22 er det Tipierestaurant på festivalbasen. Legg lørdagskosen hit! Frode har satt sammen en variert og delikat Nordmørstapas. Les mer om Tipierestauranten her.

 

HER FINNER DU PROGRAM FOR FESTIVALHELGA

OVERNATTE PÅ FESTIVALCAMPEN?