Tid Fredag 17. august kl. 15:00 er det offisiell åpning av utstillingen, den er åpen til kl 18:00.
Lørdag 18. kl. 11-18
Søndag 19. kl. 12-18 
Sted Tingvoll prestegard, rett ved festivalbasen og Tingvoll kirke 
Arrangør Prestekoner med venner og Norsk Vandrefestival.
Tingvoll kirke ved Cathrine Grutle, sokneprest, 71530123, 94830084
Informasjon Det er Opplysningsvesenets fond som eier og forvalter presetgardsbygningen. Det er sjelden den er åpen og tilgjengelig for allmenta, så vi anbefaler å benytte anledningen!
   


DE FEM KUNSTNERNE

Rita Backer Hjorthaug er født i Straumsnes, men vokst opp i Kristiansund. Det eneste hun hadde lyst til å gjøre var å tegne og male, og utdannet seg derfor til grafisk designer. Rita Backer Hjorthaug har jobbet mest som illustratør. I tillegg har hun vært prestekone på Tingvoll, Volda og i Molde.

Ekaterina Poliakova er amatør kunstner og Norges-venn. Hun er utdannet mineralog universitetet i St. Petersburg. Nå bor hun i St. Petersburg og jobber som forsker på Polarforskningsinstitutet. Hun liker best å male norsk og russisk natur.

Ingeborg Skjelstad Husby er inspirert av naturen, fjell og hav. Hun har ingen formell utdanning innen kunst, men har siden 2004 vært på ukeskurs på Midtnordisk Kunstfestival på Inderøy nesten hvert år. Hun har deltatt på medlemsutstillinger i Tingvoll-, Sunndal- og Halsa Kunstlag, Kristiansund Kunstforening og høstutstillingen «Lauvfall» i Surnadal.

Christin Løkke kommer opprinnelig fra Vesterålen, men flyttet til Tingvoll for mer enn 20 år siden. Bildene i akryl og akvarell er inspirert av den barske nordnorske naturen og yttersida.

Cathrine Grutle er født og oppvokst på Østlandet. Nå er hun både sokneprest og prestekone på Tingvoll. I mer enn 20 år har hun klipt opp og sydd sammen stoff for å lage lappetepper i ulike farger og fasonger.

Elin Anita Aasland med oppvekst i Halsa, nå bosatt i Trondheim, stiller i tillegg ut noen ikoner på denne utstillingen.

PROGRAM FOR FESTIVALHELGA 17.-19. AUGUST

PROGRAM FOR FESTIVALÅRET 2018