Interessen for lokale ølsorter eksploderer. Dette er en spennende verden og et stort kunnskapsfelt. Lær litt mer, smak og kos deg under kortkurset. Tommy Holen Helland, daglig leder i Gulating Ølutsalg er kursholder. Han er utdannet ølkelner og medeier i Gulating Gruppen, en kjede med ølbutikker og puber i Norge. Han har vært med å startet Bryggerifestivalen i Trondheim, drevet ølbloggene Ølportalen og Tommys Ølblogg.  En kan trygt si at han er over middels interessert i øl og han vil ta deg med inn i ølets spennende verden. Vi kjører to kursrunder.

Tid Lørdag 10. september kl 14:15-15:15 og kl 15:45-16:45
Sted Festivaltipien ved Igltjønna
Pris og billett Kr 450
Billetter fås kjøpt på festivalområdet eller i forkant på kulturhuset i Surnadal. Her gjelder først til mølla...
Maks antall per kurs 20
En liten en på kjøpet... Skal du delta under festmiddagen i tipien senere på kvelden, får du en gratis enhet fra utsaget til Gulating ølutsalg ved å vise kursbilletten.
Innhold Smaking og testing av 5-6 ulike ølsorter, tilgang kun for voksne. Barn kan evt.delta på diverse aktivteter på festivalområdet mens foresatte eller foreldre er på kurs. Tips! Delta under festmiddag i tipien om kvelden der du kan smake videre og få servert 3-retters middag laget av kokker fra Gastronomisk institutt. Kvelden inneholder ellers kulturprogram, prisutdelinger, musikkinnslag, humor og etterhvert dans.

HER FINNER DU PROGRAM FOR FESTIVALHELGA 9.-11. SEPTEMBER 2016