Kompetanseprogrammet "Lokal mat - tilby bedre matopplevelser" gir deg verktøyene og kunnskapen du trenger for å gi dine gjester en god og lønnsom meny, samt innføring i generell økonomi og hygiene. Kurset er den av Innovasjon Norges kompetanseprogram for reiselivsnæringen.

Visit Nordmøre & Romsdal i samarbeid med Innovasjon Norge Møre og Romsdal vil være arrangør, og kursledere er iPax Mat/Gastronomisk innstitutt. Det er fokus på lokale råvarer fra regionen/lokalmiljøet der kurset holdes.

Kurset er fra lunsj til lunsj og passer for kokker, både faglærte og ufaglærte, samt reiselivsaktører som tilbyr mat som en del av leveransen. Bedriftene kan få individuell konsulenthjelp/rådgivning både mellom samlingene, og i ettertid. Dette avtales etter behov på samlingen.

Tid Torsdag 8. kl 12:00 til fredag 9. septemer kl 15:00
Sted Saga Trollheimen skysstasjon, Rindal
Pris Kurset koster kr 1500, i tillegg kommer evt overnatting.
Informasjon Her finner du påmeldingsskjema og mer informasjon. Lik og følg arrangementet på facebook.
Kontakt for evt spørsmål Visit Nordmøre og Romsdal ved Martha Torvik, epost: martha@visitnorthwest.no
tel: 916 72 451

PROGRAM FOR FESTIVALHELGA 9.-11.SEPTEMBER 2016