Det er matsalg på festivalbasen, både hjemmelagede og økologiske burgere (kjøtt-, fisk-, og vegetarvarianter) rett fra grillen, suppe ved 4H og bakels med friske bær i friluftskaféen.

Tid Lørdag 18. august , åpent fra kl 12:00-22:00. Kl. 16:30 blir det et minikurs i ølsmaking og litt fortelling om ølbryggerkunsten. Kl. 14:00 - 16:00 kommer Tingvollost i puben og du kan kombinere disse fantastiske smakene.
Sted Kystlagets naust ved festivalbasen i Tingvoll (rett ved Tingvoll kirke)
Passer for Alle interesserte over 18 år
Informasjon Ølbrygging har lange tradisjoner i Norge. Interessen for ølbrygging  har tatt seg kraftig opp de siste årene, det brygges på "hvert et nes" rundt om i landet. Fjord Bryggeri holder til i Vinjefjorden. De brygger flere sorter øl, og har også vunnet priser for ølet sitt. Du kan smake b¨åde øl og Tingvollost på naustpuben. På festivalområdet vil det være salg av diverse annen mat, blant annet selger kystlaget bacalao laget av Meisingset Bygdekvinnelag.

HER FINNER DU ØVRIG PROGRAM DENNE FESTIVALHELGA