Tidspunkt/Dato Lørdag 10. september
Oppmøtetid/sted

Parkering og oppmøte ved Igltjønna i Rindal, i god tid før åpningen kl 12:00.

Klasser Proffklasse, amatør og produkt, en kan melde seg på som lag (maks 4) eller enkeltperson. Juryen yter rettferdighet ut fra om du er enkeltperson eller i gruppe.
Premier Proffklassen: 1. premie er en hedersdiplom og kr 3 000, 2. premie er diplom og kr 1500, 3. premie er et diplom og  kr 500.
Amatørklassen: 1. plass kr 1000, 2. plass en gave fra Kårvatn Fjellutstyr, 3. plass en gave fra Sport 1 i Surnadal.  
Pris

Proffklasse kr 300 (reislivsbedrifter, kokker og annen yrkesretta deltagelse)
Amatør kr 100
Produkttest kr 50 (Du kan levere et utematrelatert produkt) Leveres innen kl 12:00 lørdag 10. august.

Minimum/ maksimun deltagelse 6/ 20 (lag teller som 1)
Påmelding og påmeldingsfrist

8. september, her finner du påmeldingsskjema.

Jury Kokker fra Gastronomisk Institutt, samt en lokal kokk.

Arrangør
og arrangørkontakt:

Norsk Vandrefestival, norskvandrefestival@gmail.com, tel 91806446

Viktig informasjon

Hver deltager tar med seg det som trengs av håndutstyr som kjeler, panner, redskaper, forkle osv. Vi sørger for ildsted, bord og benker. Et utvalg av råvarer vil bli presentert i forkant til de påmeldte.

Det er lov å ta med egne ingredienser i tillegg til det juryen har forberedt. Basisvarer er kjøtt og fisk levert av juryen.

Utdelingen skjer under festimiddag i tipien om kvelden, men det er ikke noe krav om at du/ dere må være tilstede der selv om det er hyggelig. Kokker er travle folk.... Deltagere i kokkekampen som likevel tar seg tid, får gratis 3 retters middag og festkveld i tipien.


Vi samarbeider med Den Gode MatenVisit Nordmøre og Romsdal, Innovasjon Norge, Gastronomsik Institutt, Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal og Fylkesmannen i Møre og Romsdal.
Med støtte fra Møre og Romsdal Fylkeskommune, kommunene Halsa, Surnadal og Rindal, Rindal sparebank, Surnadal sparebank, Sparebank 1 SMN, Svorka Energi, Gjensidige Surnadal, Amfi.