Furukjempevandring

Furukjempevandring 

med Morten Gåsvand

Bli med Morten Gåsvand til Norges største furu

Første delen av turen går med en 25 minutters biltur fra T-komponent Bygg der vi kjører i samlet flokk opp Romundstadbygda og over Resdalen.

Så vil turen gå etter en sti innover gammelskogen til vi passerer høyløa. Gammelskogen vil fortelle oss om tidligere tider og inntrykk av naturmangfold. Etter hvert vil Norges største furu vise seg fram, der det blir muligheter for å kjenne på furukjempen. Det blir fortalt hvordan en målte furua, til å bli den største.

Underveis stopper ved overnevnte høyløe for å nyte litt mat og drikke. 

Furukjempevandring

Søndag 8. august kl. 10.00 

Varighet: ca. 3 timer

Sted: Vi kjører i samlet flokk fra T-komponent Bygg sør for sentrum av Rindal

Ingen aldersgrense

Pris: kr. 300,- inkl. en smak fra skogen, matrett og drikke

Om Furukjempene i Trollheimen

Hvem skulle ha trodd at furutrær kunne være så spennende. Dette er klassisk godt dokumentarfotografi, stilrent og elegant fotografert med en rolig og nøytral fargepalett. Trærne står frem som skulpturer med historier. De er morsomme, triste, rare og ensomme. Ofte i dialog med hverandre der de danser, klemmer og strekker seg mot omgivelsene. Morten Gåsvand har med denne boken dokumentert en viktig del av norsk natur som vi kanskje tar for gitt. Han har gitt oss et spennende innblikk i de mektige furutrærnes verden. Et imponerende arbeid. 

Kim Nygård, Adresseavisen

Det vil være mulig å få kjøpt boka på turen!