Festivalmarked 

og 

"Trøndersk Matfestival - et sted nær deg"


Markedet byr på en blanding av lokal mat, husflid, kunst og håndverk, friluftsutstyr, økologiske produkter og aktivitetsbedrifter. I år blir også "Trøndersk Matfestival - et sted nær deg" en del av vandrefestivalen med masse mat- og drikkeprodusenter fra Rindal og noen av nabokommunene. Dette gjør det enda mer interessant å møte opp på årets festival. Sammen med flotte kunstnere og lokale håndverkere vil dette bli en flott opplevelse. 

Det blir også et eget Vikingmarked med Møre Frie Vikingar på festivalområdet.

                                                            PÅMELDING for utstillere (klikk på linken)

Utstillere

Margaret Maalø fra Meldal jobber med keramikk. Her vil du finne dreide boller, kopper, fat og modellerte figurer. Du vil også finne ting i glass som fat og figurer.  Smykker er også noe av det Margaret holder på med. Hun har også med seg en del småstrikk som votter, pannebånd og sitteunderlag.

Storkvikne Gård ligger på Svorkmo ca. 2,3 mil sør for Orkanger. Her driver vi med egg- og kjøttproduksjon. Selvbetjent gårdsutsalg med salg av ferske egg, kjøtt fra egne dyr, lokale matskatter & unikt håndtverk.

De selger ferske egg fra deres egne frittgående høner. Andre lokalematskatter som sennep, sjokolade, kaffe, oster, honning.


Holum Gård ligger vakkert til i Meldal Kommune. Gunn Elin Folland driver med sau som hovednæring og er en godkjent "Inn på tunet" gård. De har i hovedsak gammelnorsk spæl sau, men har også Grå Trøndersau og Kvit spælsau. 

Sveiva produserer anorakker, jakker og bukser i farga eller barka seilduk.
Jakkene passer både i båten, på fjellet eller på bytur.
Dette er et norsk produkt laget i Halsa kommune på Nordmøre. 

Fakta om produktet
- Stikklommer foran.
- Foret med vadmel. Åpen anorakk er helforet med vadmel.
- Kan reguleres med snøring på ermer og nede.
- Hamptau i alle snøringer.
- Leveres i størrelsene S, M, L og XL.
- Vindtette og robuste plagg som tåler litt ruskevær

Steindalen Gård er en gård som ligger på Gjølme i Orkdal. På gården har de melk, kjøtt, bakeri og honningproduksjon. Også litt egg fra deres frittgående gårdshøner i forskjellige raser. De har også nettopp skaffa seg noen gammelnorsk spælsauer som de etter hvert planlegger og selge både garn skinn og kjøtt fra. De selger også storfekjøtt fra sin Herefordbesetning