Cecilie Skog kommer!

11.07.2013
Foto: Kilian Munch
Foto: Kilian Munch

Cecilie Skog kommer til Norsk Vandrefestival fredag 2. august. Skog har en enorm formidlingsevne og inspirerer enhver til naturglede! Dette passer godt til festivalens grunnverdier; natur, kultur og folkehelse.

TID: fredag 2. august kl 19:00
STED: Svinviks Arboret/ Surnadal - i festivaltipien
BILLETTER: Billettservice
Etter foredrag: Tipierestaurant i samarbeid med Vårsøg Hotell

Norsk Vandrefestival arrangeres 2.-4. august. Hovedbasen i år blir i det unike natur- og kulturrommet Svinviks Arboret i Surnadal. Dette er et sted med et konsentrat av fantastiske muligheter i natur, fra fjord til fjell! Festivalens arrangementer foregår også i kommunene Rindal, Surnadal, Halsa og Tingvoll.

Gleden over å leve ut sine innerste drømmer

Cecilie er en kjent eventyrer og har lagt mange krevende ekspedisjoner bak seg. Hun er en avholdt og profilert foredragsholder, men det er ikke først og fremst prestasjonene som står i fokus når Cecilie forteller om turene sine. I sine foredrag formidler hun en genuin og enorm glede over å ha muligheten til å leve ut sine innerste og største drømmer. Cecilie har en egen evne til å binde publikum til seg gjennom en levende, livlig og inspirerende fortellerevne, og på denne måten tar hun også publikum med seg inn i naturen.

I tillegg til å formidle livsglede og naturopplevelser snakker Cecilie om det å sette seg mål, og hvordan forberede seg både fysisk og mentalt i forkant av de store og krevende turene. Som jente har hun måttet finne nye løsninger på problemer som hennes mannlige kollegaer ikke har, og har måttet tenke utradisjonelt for å klare å snu tilsynelatende ulemper om til fordeler for seg selv.

Selv om Cecilies prestasjoner er forbundet med mye slit og hard jobbing, er det først og fremst naturopplevelsene hun ønsker å formidle. Det er dette som har gjort at publikum har trykket henne til sitt bryst og stadig kommer tilbake for å høre henne fortelle om nye turer.

Foredraget finner sted i vår flotte tipie som i år settes opp i Svinviks Arboret.