Friluftsskole for barn og unge

28.06.2016

Norsk Vandrefestival og Friluftsrådet for Nordmøre og Romsdal arrangerer for første gang friluftsskole for 10 - 13 åringer, og det skal bli gøy! I den siste skoleferieuka gjennomfører vi en trygg og akkurat passe ekspedisjon med friluftslivsaktiviteter fra Bøfjorden til Halsa.

Vi overnatter første natta på Jutulbu (KNT) og andre natta ved Megardsvatnet i telt eller under tak. Det blir besøk i bjørnehule, det blir fiske, bærplukking, padling, tur med seglbåt, bading og bålkos. Det blir til sammen fire guider i regi av Friluftsrådet med på hele turen. Tidspunkt/Dato Mandag 15. august 10:30 til onsdag 17. august 18:00.

Oppmøtetid/sted: Informasjon om eksakt oppmøtested kommer etter påmelding.

Nedre aldersgrense Friluftsskolen er for 10-13-åringer.
Pris: Kr 700

Påmelding og påmeldingsfrist

Meld på til Friluftsrådet i Møre og Romdal, påmeldingsskjema finner du her. Her gjelder førstemann til mølla til det er fullt.

Arrangør og arrangørkontakt: Arrangør: Friluftsrådet i Møre og Romsdal og Norsk Vandrefestival i samarbeid.
Arrangørkontakt: Ola Fremo, e-post ola@stikkut.no og tlf: 95732511
Viktig informasjon

Har du ikke sovepose og liggeunderlag? Dette fikser vi, bare si fra til oss og vi skaffer slikt til låns. Vi har telt og overnatting under tak til alle. Nærmere informasjon om hva som er lurt å ta med og annet til orientering kommer etter påmelding. Last opp plakat her.