#nattinaturen med familiefisking

27.08.2018

Bli med på den nasjonale #nattinaturen! Norsk Vandrefestival, Nordmøre og Romsdal Friluftsråd og iTrollheimen inviterer til aktiviteter og overnatting i det fri lørdag 1. september.

Barn og unge er glade i å sove ute, nøl ikke med å ta turen ut denne natta. Vi inviterer familier som har lyst til å prøve seg på teltlivet til "natt i naturen" på Trollheimstunet i Rindal. Her vil det bli muligheter for å låne fiskestenger, og vi kan bidra med enkel innføring i fisking med sluk. Så om du lenge har hatt lyst til å ta med familien på telt-og fisketur, kan dette være en ypperlig anledning til å prøve det!

Tid Lørdag 1.sept kl 12 til søndag 2.sept kl 12

Sted Trollheimstunet, oppmøte på parkeringsplassen/bommen på Skavlia, Helgetunmarka. Arrangementet er ved Langvatnet.

For hvem Familiearrangement, barn og unge sammen med besteforeldre, foreldre, reserverforeldre, onkel, tante.. eller hvem som helst som vil nyte livet i det fri et døgn.

Arrangørkontakt iTrollheimen, Åse Børset, 91701660

Informasjon Ta med egen mat, vi tenner bål. Ta med klær etter vær, det er høst, så husk varme klær til kvelden og et tørt skift. Liggeunderlag, sovepose, telt/lavvo. Ta gjerne med egen fiskestang, men vi har også til utlåns. Si fra om du trenger å låne overnattingsutstyr, vi kan skaffe det meste, ta kontakt evt.