Utematkurs med primus

06.10.2017
Mariann Tvete
Mariann Tvete

Primus er ikke bare for friluftsproffene! Bli med på kurs i matlaging på dette smarte, lille og effektive utekjøkkenet! Lyst på noe annet enn pølser og drytech på tur? Lær hvordan du kan lage enkel og supergod mat på primus.

Vi er så heldige å få utematblogger Ragnhild Moen Holø fra Utepaaturmedprimus til Nordmøre for å holde kurs i matlaging på primus. Hun formidler stor utematglede og inspirerer til lett, leken og smakfull kokkelering i friluft. Les mer om kursholder Ragnhild her.

Kurset inkluderer utmerket kursledelse, en treretters middag og ellers alt som trengs i tillegg til det som står spesifisert i skjema under her.

Du kan også bli den heldige vinner av Ragnhild's favorittprimus som deltager av kurset!

Her finner du program 2017

Tid og sted Lørdag 7. oktober 2017 kl 14:00. Arrangementet flyttes til gapahuken på Bettennesset, så har vi mulighet for tak om vi skulle trenge det. Se i kartlenke og kjør til du ser gapahuken. Det kjøres forbi et boligfelt i Betna og langs smal grusveg siste stykket fram.
Varighet Ca 3 timer, vi holder på til vi er ferdige og gode og mette!
Pris Voksne kr 700, ungdom kr 400, familiepris kr 1 000 (to voksne, med ett eller flere barn med samme primus), gruppe kr 1 000 (for to voksne på samme primus, kr 300 i tillegg per person for mer enn to på samme primus)
Minimum antall 10
Maksimum antall 16
Nedre aldersgrense Ingen! Barn må være i følge med voksen. En familie/ to voksne samarbeider om en primus. Barna får delta på matlagingen, under oppsikt av voksne. Primusen blir veldig varm, så det er fort gjort og brenne seg!
Påmelding og påmeldingsfrist Innen 15. september (men vi tar imot etternølere) til norskvandrefestival@gmail.com eller mobil 91806446. Påmeldingen er endelig registrert ved innbetalt kursavgift merket "primuskurs" til konto 40401548663. Vi har også Vipps med kode #109255, husk også å merke betalingen via Vipps evt. Her gjelder først til mølla!
Arrangør Norsk Vandrefestival, ved spørsmål til kurset kontakt Ragnhild Moen Holø ragnhildholoe@gmail.com, tel 95835834
Viktig informasjon

Kle deg varmt og vanntett! Tips: Håndleddsvarmere, lue, ullundertøy og dunjakke (evt ullgenser og vindtett jakke). Tynne hansker i ull er bedre å kokke med enn tjukke votter, men ta med votter ved behov. Dette trenger du til kurset:

  • Noe å pise av og med
  • Skjærefjøl
  • En skarp kniv
  • Kopp
  • Sitteunderlag (ikke stol), vi lager mat på bakken og da er det greit å ha noe å sette knærne på.
  • Vær sulten før kurset, sammen lager vi en treretters!

Alle deltagere på kurset blir med i trekningen av Ragnhild's best i test primus, en Primus Gravity 3! Den trekkes på deltagerliste i slutten av kurset.
Vi tar et lite værforbehold og har en plan B for sted dersom været tilsier det! Fjærvika er et badested med et lite sanitæranlegg og toalett.