Valkyrien Allstars kommer!

11.06.2013

Folkemusikkrock + natur = sant!
Valkyrien Allstars serverer magi under åpen himmel i Svinviks Arboret lørdag 3. august.

TID: lørdag 3. august kl 20:00
STED: Svinviks Arboret/ Todalen
BILL: Billettservice

Dette blir tøft! Dette gleder vi oss til! Tuva Syvertsen med bandet Valkyrien Allstars skal fylle uterommet mellom fjord og fjell i Svinviks Arboret i Surnadal med sin freske, fengende og folkekjære folkemusikkrock! Folkemusikk og natur har en tett kobling historisk sett. Det er et naturlig valg for Norsk Vandrefestival å sette opp en slik konsert lørdagskvelden i festivalen. Tuva har lurt seg inn i folkesjela etter høstens "Stjernekamp" i NRK TV.

Etter konserten byr vi på utsøkt lokal meny i festivalens Tipierestaurant i samarbeid med kokk fra Hammerstuene. Til maten blir det også et lett program, ledet av stand-up komiker og friluftsmann Håvard Utheim fra Norsk Gåsehud og sang ved den talentfulle, unge musikeren Hans Olav Settem. Dette blir en naturnær og glad helaften fullspekka av smak og kultur! I fjor deltok hele 200 på en tilsvarende middag etter Lars Monsen og Trine Reins forestilling "Vilt og Vakkert".


Norsk Vandrefestival har et program med over 40 ulike arrangementer i kommunene Halsa, Surnadal, Rindal og Tingvoll for turglade folk i alle aldre. Tipierestaurant både fredag og lørdag kveld og åpen kafé alle festivaldager i Svinviks Arboret, selvsagt med smak av natur. Teltleir ved basen, fint for familier. Masse aktivitet for barn og unge! SE PROGRAMOVERSIKT

Norsk Vandrefestival er en ny festival på Nordmøre og arrangeres for 4. gang. I 2012 hadde festivalen 2000 besøkende. Hovedbasen var da lagt til Igeltjønna i Rindal.