Vandrefestivalen først ut med koronasertifikat

06.07.2021

Som den første festivalen på Nordmøre og søndre del av Trøndelag vil Norsk Vandrefestival bruke det grønne koronasertifikatet på sine publikumsarrangement. Dette vil gjelde Bryggeritreffet, konsertene med Jo Sverre og Vamp, foredragene og festivaltapasen.

Dette gjør vi i samarbeid med Midtnorsk Bedriftshelsetjeneste som vil ta seg av hurtigtestingen av de som ikke allerede har et gyldig sertifikat. Norsk Vandrefestival vil dermed kunne tilby flere plasser på konsertene enn om vi ikke hadde hatt muligheten til å bruke sertifikatene.

For å ha grønt koronasertifikat må du innfri på ett følgende punkter:

  • Har fått din første vaksine for tre uker siden. 
  • Vært smittet av covid-19 i løpet av de siste seks månedene. 
  • Har en negativ koronatest tatt i løpet av de siste 24 timer

Koronatesting

Midtnorsk Bedriftshelsetjeneste vil etablere en teststasjon ved inngangen til Igltjønna. Testen tar 15 min. og alle som er smittefri vil dermed motta et koronasertifikat som gjelder i 24 timer. Da kan alle som har billetter til konsertene eller foredragene ta med seg sertifikatene og billettene til festivalkontoret og bytte billettene med gyldige billettbånd. 

Vi anbefaler også at flest mulig på egenhånd tar en test før de kommer på festivalen, men de som ikke har den muligheten får da gjennomført denne på festivalområdet. Testen er selvfølgelig GRATIS. 

Ellers gjelder de til en hver tid gjeldende regler fra myndighetene. 

Noen huskeregler; gjelder for hele festivalen

  • Hold 1 meter avstand. 
  • Hold hendende rene. 
  • Hold deg hjemme hvis du er syk.

Det vil være noe begrenset plass på konsertene slik at det vil være lurt å være tidlig ute med å bestille billetter til konsertene. 

Sjekk om du her gyldig koronasertifikat HER

Billetter finnere dere her: