Kunst i natur av natur - Land art

Kunstneren Inga Dalsegg fra Rindal tar med seg en gjeng ungdommer ut i naturen og lager kunst av det de finner i naturen. Gruppen skal kun bruke naturmaterialer for å lage små og store kunstverk. 

Land art betyr at kunstnerne arbeider i, med og på naturen, gjerne med prosjekter av begrenset varighet. Deltakerne på kurset skal selv lage installasjoner i naturen basert på det de finner i området.

Kunst i natur av natur - Land art med Inga Dalsegg

Fredag 6. - søndag 8. august
For hvem: Ungdom fra 12 år og oppover
Sted: Dalalåven Atelier og rundt Igltjønna
Varighet: kl. 10:00 - 14:30 hver dag
Pris pr. pers.: kr. 600,-
PÅMELDING: HER

Prosjektet går over tre dager der vi på søndag vil ha en felles "avduking" av det som er laget. 

Dag 1: Vi møtes på Dalalåven kl. 10.00 der Inga viser eksempler på Land art og vi snakker litt om kunst i naturen. Vi tar så en tur rundt Igltjønna for å la oss inspirere av det vi finner der før vi starter med å lage våre egne kunstverk.

Dag 2: Vi lager kunst i naturen - hele dagen. Her jobber vi i grupper. 

Dag 3: Vi avslutter kunstverkene og ser på hverandres kunstverk. Til slutt presenteres alt for festivaldeltakerne på en egen kunstvandring


Om Inga Dalsegg  (klikk på navnet for mer informasjon)

Inga er medlem av Norske Billedkunstnere og bor i Rindal og har eget atelier og galleri på Dalalåven midt i sentrum av Rindal. Inga har en Bachelor of Fine Art (hons)  som hun har tatt ved De Montfort University i Leicester i England. I tillegg har Inga 16 års erfaring som kunstlærer. 

Kunsten min handler i hovedsak om stemninger og følelser.

Jeg forsøker å vise alle sider av livets veg gjennom bildene mine, - alt fra hverdagslykke til de mer ekstreme opp- eller nedturene. Fra livets spede begynnelse til alderdommens visdom.

Jeg ønsker å skape kunst som gir andre mennesker følelser.

At de kjenner seg igjen, får lyst til å dagdrømme litt, blir rørt, glad eller beveget på annet vis.