Turmatkurs for hele familien

Vi lager god, enkel, sunn mat på bålet.

Bli med å få tips hvordan lage alternativer til grillpølser på bålet. Hele familien kan delta og vi lærer oss å bruke lokale råvarer til enkle og smakfulle retter. God, næringsrik turmat og gode turmatips.


Vi avslutter kurset med å spise en enkel lunsj sammen, selvfølgelig laga med lokale råvarer i fra Trollheimsregionen.


Hvordan lage turmat med Britt Grete Moen (Furkunnjmat)

Lørdag 7. august kl. 12.00

Sted: Igltjønna - Bålplassen

Varighet: ca. 2 timer

Priser: 1 pers. kr. 300,-

             2 pers. kr. 600,-

             Familie inntil 4 pers. kr. 1 000,-

BESTILL

Om Britt Grete:

Forfatter, kokarkjærring, torgkjærring, Herbalife-Britt og mange andre kallenavn har Britt Grete fått opp gjennom. Det som kjennetegner alle sidene ved henne er likevel mottoet: Enkelt og ekte.

Kjært barn har mange navn, og når man har prøvd ut en del gjennom livet, har man og høstet mange erfaringer. Britt Grete har gjennom mange år opparbeidet seg solid kunnskap og erfaring om mat, som er det hun virkelig brenner for. Og maten skal være lik som Britt Grete selv, enkel og ekte.

Lokale råvarer

- Maten jeg lager og presenterer er mat basert på lokale råvarer og tradisjonelle oppskrifter, sier Britt Grete. Hun ønsker at den skal innby til matglede med enkle, gode smaker. Det blir alltid god stemning når hun kommer til Trollheimstunet og lager flere retter over åpen flamme. Da får deltakerne på arrangementene der virkelig oppleve Britt Grete slik hun trives best. 


Nær 400 kortreiste festivalopplevelser.

Trøndersk Matfestival - Et sted nær deg!, 5.-7.august, er den desentraliserte varianten av Trøndersk Matfestival i Trondheim 29.-31.juli, og ble arrangert for første gang i 2020. Vi blir invitert "hjem" til produsentene og aktører som byr på matopplevelser i verdensklasse, små og store steder i Trøndelag. I år er det rundt 400 matopplevelser som tilbys publikum fra fjern og nær.

Samarbeidspartnere til festivalen er NTE, SpareBank1 SMN, REITAN og Rindal kommune

Oversikt over alle aktivitetene denne helga finner du i aktivitetskalenderen på festivalens hjemmeside: matriketmidt.no