Program 2021

6. - 8. august 2021 i Rindal

I år har vi valgt HISTORIE som tema. Vi har derfor invitert med oss noen som står for mye av vår vandrerhistorie; Vikingene. Det er gledelig at Møre Frie Vikingar kommer med stort vikingmarked der de vil vise sine kultur- og håndverkstradisjoner. Vikingene representerer hvordan nordmenn har vandret opp igjennom historien. Og med sin kultur har de påvirket landet vårt og skapt mye av det vi har i dag. De lærte seg å benytte seg av det naturen gir. 

I tillegg vil vi også et eget festivalmarked med kunst- og tradisjonshåndverk, lokalmat og kultur. Det er ekstra gledelig at det blir et eget "Trøndersk Matfestival - et sted nær de" på dette markedet. Og selvfølgelig blir det flere turer med forskjellig vanskelighetsgrad. Dette skal være noe for HELE familien. Det blir masse aktiviteter både lørdag og søndag for store og små. Og på kveldene blir det konserter med kun norske artister som synger på norsk.

TEMA: (VANDRE-) HISTORIE

NATUR - KULTUR - FOLKEHELSE

Programmet oppdateres fortløpende

Hovedbasen for årets festival er området rundt Igltjønna og Rindal Skimuseum midt i sentrum av Rindal.

Ved Porten til Trollheimen er det et rikt utvalg av turstier og løyper som vil være et ypperlig utgangspunkt for årets turer. Det vil være både familieturer og mer krevende turer. 

Video/foto i "Tid til å leve": Eli Solvik - Apriliadamen