Tidligere festivalår

Program 2017 

"Tur med Ærend"

En skal ikke gå "ærendeløs" het det før i tida. Våre friluftstradisjoner bygger på naturbruk og ressursforståelse. Dette ønsker Norsk Vandrefestival å ta opp som tema for program 2017. Vi har ingen festivalhelg i år, den kommer i Tingvoll i 2018!

Program 2016

I år som tidligere har vi en del varierte turer og aktiviteter. Tema utemat går igjen på mye av det vi tilbyr i årets program. Vi ønsker å bidra til å øke interessen og entusiasmen rundt dette med utemat, enten det gjelder "proffkokking" i det fri, enkel bålmat, bruk og innhsøting av ville vekster eller annet... Her kan vi boltre oss i et stort spekter! Vandring og turliv har sitt utgangspunkt og tradisjon i bruk av natur og naturressurser i utmark.

Her kan du gå rett til hovedarrangementet i september

Program 2015

Norsk Vandrefestival er selvsagt med å feire Friluftslivets år med fokus på uteliv for barn og unge. Hovedsatsinga vår i år er derfor en familecamp med en rekke aktivteter lagt til den nydelige vika Mjølksanden i Bøfjorden i Surnadal kommune. Vi har også andre aktiviteter på programmet og samarbeider blant annet med det interkommunale friluftsårtiltaket "52/17 Søndagsturen" som foregår i Halsa, Surnadal og Rindal, se mer på www.5217.no . Her bidrar vi med turer i hver av kommunene.


Program 2014

Vi har et utviklingsår i Norsk Vandrefestival og har derfor et mindre program enn tidliere, les mer om dette HER.

Programoversikt 2013

Her kan du lese om festivalens innhold for 2013: