Tidligere artikler

 

Takk for i år

18.08.2019

Da er årets utgave av Norsk Vandrefestival historie og vi sitter igjen med masse gode inntrykk, magiske musikkopplevelser og friskt Nordmørsvær. Uten gode samarbeidspartnere hadde dette aldri vært mulig.

Årets festival befinner seg i den naturskjønne og kulkturhistoriske Svinvika med base i Svinvik arboret. Med korte avstander fra både sjø og fjell er mulighetene mange under årets festivalhelg. Vandrefestivalen 2019 vil ha fokus på familien i friluftslivet. Omringet av arboretets eksotiske og frodige planter ligger alt til rette for å bli bedre...

Stor takk

08.09.2018

Festivalhelga 2018 er over og vi retter en stor takk til alle som var med å gjøre arrangementet mulig og til alle som kom. Dette er en litt annerledes, verdibasert og intim festival med bærebjelkene natur, kultur og folkehelse.

Vi avslutter program for friluftslivets uke med en vandretur i regi av Kristiansund og Nordmøre Turistforening. Dette er en rundtur som er tilgjengelig kun ved båtskyss, så benytt sjansen.

Stangvik historielag inviterer til kulturhistorisk vandring til Storsetra. Turen er en del av Friluftslivets uke på indre Nordmøre, koordinert av Norsk Vandrefestival og Nordmøre og Romsdal Friluftsråd.

Styrk kropp og sinn, senk skuldrene, ta inn naturen mens vi utøver yoga i gjestmildt og storslått nordmørslandskap. Hennafjellet er av mange kjent som "yndlingsfjellet".

Bli med på den nasjonale #nattinaturen! Norsk Vandrefestival, Nordmøre og Romsdal Friluftsråd og iTrollheimen inviterer til aktiviteter og overnatting i det fri lørdag 1. september.

Bli med på trevandring! Vi drar til skogs sammen med biolog Arnodd Håpnes som har skrevet boka Trær i Norge. Turen er også en StikkUT!-tur og det er mulig å gå til Møkkelfjellet rett etter trevandringen.