Tidligere artikler

 

Hva kan vel være finere enn å avrunde festivalhelga med konsert med Henning Sommerro? Konserten starter utendørs med en liten vandring inn i Tingvoll kirke. Konserten vil ha et repertoar i tråd med festivaltemaet "naturnær".

FRIKAR dansekompani holder kurs i bevegelseskunst for barn og unge. Dette er en unik mulighet til å arbeide med teknikk og akrobatikk i det mest utfordrende og spennende rommet av alle; naturen selv. Opplev frihet og mestring under profesjonell og kyndig veiledning av eksprimentelle dansere av nasjonalt og internasjonalt kaliber.

Lær å ta spennende bilder med enkle virkemidler! Ta kontroll over ditt kamera slik at du kan fange de gode øyeblikkene og få bilder med magi i seg!

Bli med på en gøyal 200-meter i gåstrikking! Vi kårer norgesmester! I gamle dager ble gjerne vandring kombinert med strikking. Vi vil ta fram denne fantastiske kunsten igjen. Premien er garn til en verdi av kr 1000 og heder og ære!

Hvor kommer den fantastiske smaken fra? Det er en symfoni av både natur og kultur når du legger en bit Tingvollost på tunga. Det er dyktige mennesker og rik natur som former denne mesterlige osten.

Vi inviterer til en festivalkveld der du kan vandre fra det ene til det andre, i det fine miljøet ved Tingvoll kirke og Tingvoll gard. Redd for å bli kald og våt? Vi har ly for regnet, og etterhvert kan du danse deg varm til irske rytmer!

Draumefangaren: FRIKAR viser eit leikent, naturnært og interaktivt show med utgangspunkt i samtidskunst og tradisjonsdans. Du får sjå ein blanding av sirkus, akrobatikk og dans som utføres i og mellom tretoppar ned til bakkenivå. Vi lover ei fantastisk vandreforestilling og fasinasjon over kva som går an. Dette er samansmelting av natur og kultur...

Tar du med kopp selv, gir vi 50% per kaffekopp! Alt vi bruker av kopper, bestikk, fat og slikt er så langt det går enten av naturfiber eller komposterbart.